Bencinska motorna žaga Husqvarna 445, 45cm, 46,7cc, z dvotaktnim pogonom. Husqvarna izdeluje motorne žage za vse vrste uporabnikov – strokovnjake, ki vsak dan uporabljajo svoja orodja, lastnike večjih parcel, ki morajo pogosto posekati mrtva in živa drevesa, ter tudi občasne uporabnike, ki bo morda nekajkrat na leto moral obrezati ali odstraniti drevo.

Večina lastnikov hiš spada v to kategorijo občasnih uporabnikov. Ne glede na to, ali gre za vremenske razmere ali prekomerno rast, boste verjetno v določenem trenutku morali obrezati ali v celoti odstraniti drevo iz vašega dvorišča.

Motorna žaga Husqvarna 445

Ta model se ponaša z enakimi lastnostmi drugih modelov Husqvarninih verižnih žag v kompaktni obliki. S težo okoli 5 kg, ima ta žaga standardni motor z 2,8 konjskimi močmi in 45-centimetrskim mečem. Če iščete malo večjo dolžino, je največja predlagana dolžina meča za to žago 50 cm, tako da lahko standardni meč zamenjate z malo večjim.

Enostaven zagon, enostavna zaustavitev in enostavna uporaba

Če ste še začetnik glede motornih žag, ima ta model nekatere funkcije, ki vam olajšajo začetek in lažje rokovanje. Opremljena s sistemom SmartStart® ima ta žaga kombinirano stikalo za zagon in izklop, ki deluje tudi kot črpalka za gorivo.

Ta model je opremljen s sistemom za odzračevanje, ki pomaga odstraniti zrak iz uplinjača in sistemov za gorivo. Skupek vseh teh funkcij zmanjša število potegov zaganjalne vrvice, kar olajša zagon, ustavitev in ponovni zagon.

Z uporabo tehnologije X-Torq® bo ta žaga zmanjšala porabo goriva in emisije izpušnih plinov. To pomeni, da lahko med polnjenji traja dlje in je okolju prijazna možnost.

V isti kategoriji:

Post Navigation