Glede na to, da so ti žari podprti z neverjetni 10-letno garancijo, sumim, da bodo uporabni dolgo časa.

Zakaj je 210 odličen?

Glavna značilnost žarov »Spirit« je visoka učinkovitost. Ko pečete na tem žaru, boste imeli zelo enakomerno ogrevanje čez vse rešetke. Če ste navajeni peči na cenejših plinskih žarih, potem bo peka na tem žaru spremenila vaše prepričanje.

210 je dovolj kompakten, da ga lahko postavite na najmanjšem dvorišču, vendar ima skoraj enake značilnosti kot dražja serija Genesis. Weber je naredil odlično delo pri posodabljanju značilnosti in izboljšanju oblike prejšnjih modelov.

Nov žar na tekoči propan Spirit E 210 je na voljo v več barvah, ki se ujemajo z vsemi zunanjimi dekorji, medtem ko je bil stari model na voljo v standardni črni. Manj priljubljeni model na zemeljski plin je še vedno na voljo samo v črni barvi. Druge nadgradnje vključujejo rešetke iz litega železa, prevlečene s porcelanom, in premik kontrol na sprednjo stran. Poleg tega so police na novem modelu zložljive, medtem jo je imel stari model fiksne stranske police.

Za razliko od prejšnjih model, ki so imeli dizajn zaprtega vozička z vrati, so novi modeli »Spirit« opremljeni z odprtim dizajnom. Ta značilnost pomaga ohraniti rešetke bolj čiste in omogoča lažji dostop do orodij in jeklenke s plinom.

Največja nadgradnja je, da ima »Spirit« zdaj povsem isto 10-letno garancijo na vse komponente, ki je vključena pri dražji seriji Genesis.

V isti kategoriji:

Post Navigation